Kinderboekenweek en afsluiting

• 15 oktober 2021
IMG 20211015 WA0009

Kinderboekenweek.

Wat hebben we veel geleerd over allerlei verschillende beroepen. Door erover te praten, lezen en door o.a. op bezoek te gaan bij de supermarkt, de brandweer en de politie.

Op vrijdag hebben we de Kinderboekenweek afgesloten met een inloop,  de prijsuitreiking, de voorleeswedstrijd en een vossenjacht.

Sofie werd uitgeroepen als voorleeskampioen van De Blinker. Bo, Ahmad en Sanne kregen een prijs voor de tekenwedstrijd.
In groep 7/8 hadden de kinderen een boek geschreven.
Mika kreeg de prijs voor mooiste illustratie en Elize kreeg de prijs voor het beste geschreven boek.
Daarna was het tijd voor de vossenjacht.
De kinderen van groep 8 waren verkleed (kok, tuinman etc) en de groepjes moesten op zoek naar "vossen".
Groep 8 had goed hun best gedaan, want sommigen waren onherkenbaar.
De groepjes kregen bij iedereen een letter en alle letters samen vormde het woord "Prentenboek"
Het was een mooie en gezellige afsluiting van de Kinderboekenweek.