Afscheid groep 8 en slotfeest

• 09 juli 2021
20210708 184531

Donderdagavond namen we afscheid van groep 8. De leerlingen van groep 8 werden door juf Akkelien van huis gehaald in een limousine met chauffeur. Daarna werden ze op school opgewacht door alle kinderen en ouders. Via de rode loper liepen ze door een erehaag van leerlingen naar het plein.

Daar traden alle leerlingen speciaal voor groep 8 op. Tot slot vertelde juf Akkelien nog dat alle leerlingen door hun enorme inzet een prachtige uitstroom richting het VO hebben, met gemiddeld Havo/ VWO.

Groep 8 liep vervolgens naar het hek, waar ze aan alle kinderen nog een afscheidstasje uitdeelden. Het jaar sloten we vrijdagochtend af met een slotfeest met lasergame, spelletjes en een springkussen.

De activiteiten zijn mede tot stand gekomen door een bijdrage van de provincie Fryslân.