IMG 7451

Op maandag en dinsdag is Minke Faber (rechts op de foto) leerkracht van groep 1/2. Van woensdag t/m vrijdag is dat Aaltsje Overal. Daarnaast is juf Aaltsje er extra op dinsdag.

Op woensdag en vrijdag zijn de kinderen vrij om 12.00 uur.

Meer over 'Groep 1/2'

IMG 7459

Op maandag, dinsdag en vrijdag is Corinne Witteveen (links op de foto) leerkracht van groep 3/4. Op woensdag en donderdag staat Josien Bontius voor de groep.

Juf Miriam is onderwijsassistent en biedt ondersteuning op dinsdag, woensdag en donderdagochtend in groep 3/4.

Op woensdag en vrijdag zijn...

Meer over 'Groep 3/4'

IMG 7466

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag staat Marike Beckers (links op de foto) voor de klas. Op woensdag is dat Marlon Engelsman.

Meer over 'Groep 5/6'

IMG 7469

Marlon Engelsman (links op de foto) is op maandag en dinsdag leerkracht van groep 7/8. Op woensdag t/m vrijdag werkt Annette Boersma met de leerlingen van groep 7/8.

Meer over 'Groep 7/8'