Foto's activiteiten 2017- 2018

afsluting

Op vrijdag 20 oktober hadden we de afsluiting van de kinderboekenweek. De kinderen mochten 'gruwelijk' verkleed op school komen en er werden 'gouden griffels' uitgereikt. Daarnaast moesten de kinderen in groepjes (groot en klein doorelkaar) in- en om de school raadsels oplossen.

scheepvaart

Alle groepen zijn de afgelopen week naar het Scheepvaartmuseum te Sneek geweest om te 'griezelen' in het kader van het thema "Gruwelijk Eng"van de kinderboekenweek.

opening2

Woensdag 4 oktober: Opening van de kinderboekenweek. De juffen en meester waren 'eng' verkleed. Start met een dans op het plein o.l.v. de meiden van groep 7/8. Daarna gingen de meester en de juffen voorlezen in de groepen.

Impuls banner 1 lang 1

De komende 3 jaar hebben we extra muziekles op de Blinker.

School heeft via de 'Muziekimpuls' een subsidie gekregen van 15.000,- voor muziekles, instrumenten en scholing van leerkrachten.

Dit schooljaar krijgen de groepen 5 t/m 8 AMV en instrumenten in de klas. De groepen 1 t/m 4 krijgen 1/2/3 zing. Om de week komt de muziekdocent om les te geven. De andere week geven de leerkrachten zelf les.

plein3

Het nieuwe schoolplein is bijna klaar. De heuvel, het pannaveldje, de klimpalen, het podium, het verkeersplein en de koprolstangen zijn al geplaatst. Tot groot plezier van de kinderen. Nu is het wachten alleen nog op de beplanting, zodra het weer het toelaat.

judo2

Vandaag in alle groepen start schooljudo. Te beginnen bij de kleuters. De komende 6 weken krijgen alle groepen judoles. Schooljudo is een programma om aan de mentale en fysieke gezondheid van kinderen te werken. Het programma draagt bij aan de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Elke week staat er een ander thema centraal. Deze week 'vertrouwen'.

douty

Juf Douty 60 jaar!