IMG 2106 groep 1 2

Op maandag is juf Alie van der Bei leerkracht van groep 1/2. De rest van de week is dat juf Jorinde van Hulzen.

Op maandag, dinsdag en woensdag komt juf Lena van der Meulen. Zij is t/m februari Lio stagiaire en ze zal langzaamaan de lessen gaan overnemen.

Op woensdag is juf Janke Feenstra er ter ondersteuning voor het Fries (memmetaal sprekker).

Op woensdag en vrijdag zijn de kinderen vrij om 11.45 uur.

indianenfeest

Afsluiting thema met "Indianenfeest".

verkeer2

Vanaf nu kunnen de kleuters over een heus verkeersplein op het kleuterplein. Met een tankstation.

judo3

Op vrijdag 15 september start schooljudo. Te beginnen bij de kleuters. De komende 6 weken krijgen alle groepen judoles. Schooljudo is een programma om aan de mentale en fysieke gezondheid van kinderen te werken. Het programma draagt bij aan de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Elke week staat er een ander thema centraal. Deze week 'vertrouwen'.

kleuters blinker

In ons kleuterboekje staat praktische informatie over hoe wij werken in groep 1 en 2.
Speciaal bedoeld voor nieuwe en belangstellende ouders van en in onze school.